Renovare apartament Bucuresti

Renovare apartament Bucuresti

Apartamentul, fiind intr-o stare foarte proasta a trebuit renovat de la A la Z.

Renovare apartament BucurestiIn prima faza s-a daramat peretii de compartimentare dintre bucatarie, sufragerie si hol, s-a scos gresia si faianta veche, tocurile usilor, s-a scos parchetul masiv si s-a turnat sapa de egalizare in dormitor si sufragerie. A urmat schimbarea instalatiei electrice, instalatiei sanitare la baie si bucatarie cu instalatie noua pe polipropilena. Dupa aceasta, a urmat partea de finisaje a peretilor si a tavanelor, s-au montat coltare de aluminiu pe muchiile exterioare ale peretilor. S-a montat gresie in bucatarie, hol si baie si faianta in baie si bucatarie. Balconul a fost gletuit finisat si vopsit cu vopsea lavabila, dupa ce a fost inchis cu tamplarie pvc si geam de termopan.

 

 

 

Renovare apartament BucurestiIn baie s-a zidit o cadita de dus urmand a fi montat un paravan din sticla.Pe glafurile exterioare ale geamurilor s-a montat gresie.In dormitor si sufragerie s-a montat parchet laminat cu plinta din pvc cu canal cablu.S-a montat tablou electric nou, prize si intrerupatoare noi.S-a montat WC nou, chiuveta si bateria de dus urmand sa se monteze ulterior, precum si obiectele de ilumiat din toata casa.

Dupa ce lucrarea de renovare a fost finalizata s-au montat usile, acestea fiind facute pe comanda si imbracand peretele cu pervaz pe ambele parti, nemaitrebuind facute reparatii ulterior.

MagazinCasa in colaborare cu http://www.amenajari-locuinte.ro/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s