Modele Vile Bucuresti

Casa E18

Locuinta P+1E Bucuresti – Casa E18 – Creative Arhictecture

Locuinta P+1E
Pret proiect = 1650 euro pachet standar de proiectare( D.T.A.C.+P.Th) Locuinta cu regim de inaltime P+1E, cu suprafata construita de 124.34 mp, ce este alipita la calcan
pe limita stanga de proprietate. Constructia are acoperis in sarpanta peste
etajul 1. Designul fatadelor este conceput pentru a imbina elemente din arhitectura moderna cu elemente din arhitectura clasica.
Astfel, fatadele sunt finisate cu placaje din piatra incadrate de brauri din lemn si placaje din lemn lamelar tratat pentru exterior. Vopsitoria propusa pentru exteriorul casei are culoare alba. Punctul de interes al cladirii este suprafata curba propusa pentru a marca zona de living, suprafata tratata cu o fereastra in mai multe canaturi, dispusa pe toata latimea si inaltimea zidului construit pe curb.
Intrucat terenul pentru care s-a proiectat casa este foarte ingust, constructia a fost amplasata catre spatele terenului, iar zona de relaxare a fost gandita catre fata constructiei, aici fiind amplasata o terasa generoasa la nivelul parterului si una la etaj. Accesul in bucatarie se poate face prin casa, sau direct din exterior, printr-o terasa, atunci cand este necesar. Aceasta este protejata de o alta terasa, aflata la etaj, ce deserveste doua dormitoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s