Usi Exterior din Lemn

Usi Exterior din Lemn

Usi Exterior din Lemn

Tehnologie moderna automatizata

Tamplaria din lemn triplu stratificat poate fi realizata folosind esenţe de molid, stejar, cires, nuc, meranti, stejar canadian, larice, mahon etc, printr-o abordare de fineţe şi într-o largă paletă cromatică. Indiferent daca este vorba de tâmplarie de serie sau de piese unicat, echipa care procesează comenzile este întotdeauna pregatită să ofere maximum de calitate şi stil.

Printre garanţiile calităţii, pe lângă tehnica de ultima oră, este şi controlul sistematic interfazic care porneşte de la debitarea buştenilor, la uscarea cherestelei, producerea lemnului stratificat, confectionarea tâmplăriei, şi până la vopsire, finisarea finală a suprafeţei, montarea geamurilor termopan şi a feroneriei.

Finisaj – lacuri ecologice bazate pe apa

Pe linia automată de vopsire, tâmplăria din lemn stratificat este impregnată cu substanţe de protecţie biologică şi acoperită cu grunduri colorate pentru închiderea porilor şi optimizarea culorii; după şlefuire şi lăcuire cu materiale ecologice, se asigură aspectul final şi protecţia faţă de factorii de mediu (umiditate, radiaţii ultraviolete, etc.).

Uscarea, controlată electronic, finalizează structurarea peliculei de protecţie dându-i rezistenţa necesară. Finisajul poate fi realizat transparent, pentru păstrarea aspectul natural al lemnului, fie prin vopsire opacă, în orice nuanţă din paleta cromatică disponibilă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s