Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan

Ferestre din Lemn

Ferestre din Lemn

Din cele mai vechi timpuri se ştie ca lemnul a fost, este si va fi un material care se foloseşte în construcţii fie pentru rezistenţa sa din punct de vedere mecanic fie pentru estetica sa deosebita.

Este singurul material care odata cu trecerea timpului si aparitia fenomenului de îmbătranire nu îsi pierde din caracteristici. Cu o întreţinere corecta trasaturile acestuia se îmbunataţesc in comparatie cu alte materiale artificial create pentru a imita si inlocui lemnul, care odata cu trecerea timpului s-au dovedit a fi complet daunătoare atat mediului cat şi oamenilor. Nefiind niciodată capabile sa ajunga clasice ele sunt înlocuite rapid de o alta nascocire a progresului tehnologic. Ne vom întoarce intodeauna la natural pentru că doar naturalul ne poate oferi starea de caldură pe care toţi o dorim odata ce paşim în casele noastre.

Tamplaria din lemn triplu stratificat poate fi realizata folosind esenţe de molid, stejar, frasin, cires, nuc, meranti, stejar canadian, larice, mahon etc, printr-o abordare de fineţe şi într-o largă paletă cromatică. Indiferent daca este vorba de tâmplarie de serie sau de piese unicat, echipa care procesează comenzile este întotdeauna pregatită să ofere maximum de calitate şi stil.

Printre garanţiile calităţii, pe lângă tehnica de ultima oră, este şi controlul sistematic interfazic care porneşte de la debitarea buştenilor, la uscarea cherestelei, producerea lemnului stratificat, confectionarea tâmplăriei, şi până la vopsire, finisarea finală a suprafeţei, montarea geamurilor termopan şi a feroneriei.

Finisaj – lacuri ecologice pe baza de apa

Pe linia automată de vopsire, tâmplăria din lemn stratificat este impregnată cu substanţe de protecţie biologică şi acoperită cu grunduri colorate pentru închiderea porilor şi optimizarea culorii; după şlefuire şi lăcuire cu materiale ecologice, se asigură aspectul final şi protecţia faţă de factorii de mediu (umiditate, radiaţii ultraviolete, etc.).

Uscarea, controlată electronic, finalizează structurarea peliculei de protecţie dându-i rezistenţa necesară. Finisajul poate fi realizat transparent, pentru păstrarea aspectul natural al lemnului, fie prin vopsire opacă, în orice nuanţă din paleta cromatică disponibilă.

Geamul termoizolator

Izolarea termică şi fonică a produselor este asigurată prin montarea geamului termopan în structura 4-5,5-4-5,5-4 sau 4-16-4 mm+argon, din sticlă reflexiva, sticla cu barieră termică, tip LOW-E cu coeficient scăzut de transfer termic, etanşat de chedere cu structură specială.

Accesorii

Tamplarie este echipata cu feronerie seria NT produsă de firma germană ROTO, un exponent al siguranţei şi fiabilităţii. Etanşarea finală prin siliconare integrală transformă fereastra într-un ansamblu impenetrabil, elimina curenţii secundari de aer şi tranferul parazit de căldura; lacrimarul metalic împiedică infiltrarea apei către structura interioara a ferestrei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s